image of Teamability

Teamability

Door Roderick Göttgens
Nederlands | Paperback | 2019  

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

€ 24,95

Samenvatting

Zo vorm je extreem gemotiveerde teams

Het Korps Commandotroepen heeft Roderick Göttgens een unieke inkijk geboden in hun werkwijze bij het ontwikkelen van onoverwinnelijke teams. Dit bewezen recept voor teamvorming heeft hij vertaald naar Teamability; dé methode om in iedere organisatie teams te vormen die het hoogst haalbare nastreven en die maar één ding willen: winnen!

De ultieme vorm van agile werken

Commando’s staan bekend om hun actiegericht handelen, besluitvaardigheid, creatieve denkwijze en aanpassingsvermogen in stressvolle en veranderlijke situaties. Ze benaderen uitdagingen en kansen op onnavolgbare wijze. Deze ultieme vorm van agile werken leidt tot uitzonderlijke prestaties.

Op kantoor hebben we niet iedere dag een levensgevaarlijke missie uit te voeren. Maar de slagkracht van een commandoteam is bereikbaar voor alle teams. Leer welke impact missie, opdracht en processen hebben op vertrouwen en mentaliteit van de mensen in het team. Begrijp hoe teams om kunnen gaan met weinig informatie en toch de opdracht met succes kunnen afronden. Ontdek hoe teams blijven presteren, ook onder zware druk.

Wie de teamcultuur beheerst, beheerst het resultaat. In een constant veranderende wereld is het hoogste niveau van teamwork, Teamability, je beste wapen.

Productspecificaties

Auteur(s)
Roderick Göttgens
Taal
Nederlands
NUR Code
808
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
210x141x13 mm
Gewicht
309 gram
Druk
1
ISBN10
9462721998
ISBN13
9789462721999