image of Toch komt een keer de tocht

Toch komt een keer de tocht

Door Sander Hagelaar, Danika van Kaathoven
Nederlands | Paperback | 2020  

1-2 werkdagen

€ 29,95

Samenvatting

Toch Komt Een Keer De Tocht | poëzie en collages

Toch komt een keer de tocht is een bundel van gedichten en collages over unieke ontmoetingen en gelukkige toevalligheden. Het is een intuïtieve en visuele zoektocht naar de basis van ons gevoel, van wij, jij en ik. In dit kwetsbare project ondersteunen woord en beeld elkaar. Woorden bouwen voort op beelden en beelden bouwen voort op woorden – als tekeningen in het zand aan zee wanneer het eb is.

Toch komt een keer de tocht is vluchtig, naïef en speels.

Wie wij zijn | een gelukkige toevalligheid

Sander Hagelaar en Danika van Kaathoven ontmoetten elkaar op de kunstacademie in Arnhem. Tijdens het laatste studiejaar deelden zij samen een kleine werkplek waar zij ieder aan eigen projecten werkten. De muren van deze werkplek raakten geleidelijk vol met losse knipsels en woorden. Via de muren kwamen ze elkaar tegen en ontdekten een gedeelde liefde voor het spel van woord en collage.

Na het afstuderen bleven Sander en Danika verbonden door de woorden en collages en besloten ze deze te bundelen in een boek.

Dankzij de hulp van Stichting Lettergieten konden ze een mooi, ambachtelijk element toevoegen aan de bundel. Hierdoor groeiden de woorden en beelden steeds meer naar elkaar toe.

Productspecificaties

Auteur(s)
Sander Hagelaar, Danika van Kaathoven
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
640
Uitgavejaar
2020
Afmetingen
248x168x13 mm
Gewicht
294 gram
Druk
1
ISBN10
9491525972
ISBN13
9789491525971