image of Uit de sterren

Uit de sterren

Door Rudolf Steiner
Nederlands | Paperback | 2019  

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 24,50

Samenvatting

Wie ben ik en waarom ben ik die ik ben? Het idee dat je er al eerder was, dat je (on)hebbelijkheden bij jou horen en dat ook je ontmoetingen geen toeval zijn, voelt voor steeds meer mensen als reëel.

Reïncarnatie? Maar wat er dan gebeurt tussen twee levens in, hoe het voorbije leven wordt verwerkt en het nieuwe wordt voorbereid, blijft toch een mysterie.

Op dat verborgen gebied werpt het spirituele onderzoek van Rudolf Steiner een onvermoed licht. De reis die de ziel na de dood doormaakt, voert haar in zekere zin tot aan de sterren. Op die weg moet veel worden afgelegd en gereinigd, voordat de ommekeer kan worden gemaakt en het kleed van het nieuwe leven kan worden geweven.

Uniek aan deze voordrachten is de nadruk op de laatste fase: de uiteindelijke afdaling van de ziel, het moment van de conceptie en bijzondere aspecten van de embryonale ontwikkeling. En dan, als het kind eenmaal geboren is, laat het met zijn grandioze ontwikkelingsstappen zien waar het vandaan komt. Hoe deze 'bode van de geestelijke wereld' te ontvangen en te begeleiden vormt het sluitstuk van Steiners beschouwingen.

Een boek voor ouders, opvoeders en ieder die zich vragen stelt over het leven.

Productspecificaties

Auteur(s)
Rudolf Steiner
Redacteur(s)
Michel Gastkemper, Frans van Bussel
Taal
Nederlands
Vertaler
Frans van Bussel
Categorie
NUR Code
743
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
214x137x19 mm
Gewicht
323 gram
Druk
1
ISBN10
9082999897
ISBN13
9789082999891