image of Verleid jezelf tot excellentie!

Verleid jezelf tot excellentie!

Door W. Kuipers, A. van Kempen
Nederlands | Paperback | 2008  

Niet beschikbaar

Helaas kunnen we dit boek op dit moment niet leveren.
Misschien vind je hier een ander leuk boek:

andere boeken over sociale psychologie
andere boeken van W. Kuipers

Samenvatting

Wie zijn extra intelligente mensen? Excellentie, wat is dat? Is het arrogant om excellent te willen zijn? Ben ik wel goed genoeg?

Extra intelligente mensen herkennen zich wezenlijk in drie of meer van de vijf karakteristieke kenmerken: intellectueel vaardig, buitengewoon nieuwsgierig, een sterke behoefte aan autonomie, grenzeloos en mateloos in het najagen van interesses en een combinatie van emotionele onzekerheid en intellectuele zelfverzekerdheid.

Als je extra intelligent bent en wilt excelleren, ben je vaak zelf het lastigste obstakel. Beperkende overtuigingen over je eigen kwaliteiten remmen je af. Dit boek biedt gereedschap om die overtuigingen te verruimen. In een prettig leesbare stijl krijg je een toelichting op het begrip extra intel-ligentie (Xi), de verschillen en overeenkomsten tussen Xi en hoogbegaafdheid en op de zeven facetten van de Xidentiteit. Via de metafoor van het labyrint werk je stapsgewijs toe naar een duurzame expressie van je excellentie.

Dit boek is geschreven voor iedereen die met extra intelligente mensen te maken heeft: voor wie het zelf is, voor wie dierbaren het zijn en voor wie beroepsmatig bij hun wel en wee betrokken is.

Productspecificaties

Auteur(s)
W. Kuipers, A. van Kempen
Taal
Nederlands
NUR Code
775
Uitgavejaar
2008
Afmetingen
205x147x23 mm
Gewicht
387 gram
Druk
1
ISBN10
9085399262
ISBN13
9789085399261