image of Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene

Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene

Door Jenny Broersen, Anne-Marie Claassen
Nederlands | Paperback | 2019  

Samenvatting

Dit werkboek is onderdeel van de module Schematherapie en de Gezonde volwassene. Het is voor iedereen die worstelt met negatieve patronen en daarvoor door middel van (schema)therapie wordt behandeld. Veel mensen hebben na therapie nog restklachten of blijven (deels) worstelen met negatieve patronen, chronische somberheid of angst. Het boek is niet gericht op vermindering van die problemen, maar vooral op het vergroten van veerkracht en welbevinden. 

Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene gaat over weerbaarheid en omgaan met kwetsbaarheden. De focus ligt daarbij op het zoeken naar nieuwe zinvolle en betekenisvolle activiteiten en relaties. Daarnaast gaat het boek over het verder vergroten van uw welbevinden, veerkracht en positieve emoties. Ook bevat het werkboek oefeningen en uitgewerkte voorbeelden met cliëntverhalen. 

Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene is onderdeel van een module waar ook Handleiding module schematherapie en de Gezonde volwassene bij hoort.

Productspecificaties

Auteur(s)
Jenny Broersen, Anne-Marie Claassen
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
777
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
297x210x6 mm
Gewicht
290 gram
ISBN10
9036822734
ISBN13
9789036822732