image of Win-Win werk en gezin

Win-Win werk en gezin

Door Emmeliek Boost
Nederlands | Paperback | 2019  

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 20,95

Samenvatting

Succesvol op je werk én gelukkig thuis!

Van de ruim 2 miljoen werkende ouders in Nederland vindt 75% het moeilijk om werk en gezinsleven met elkaar te combineren, houdt 62% geen tijd over voor zichzelf en voelt 44% zich tekortschieten naar zowel het werk als het thuisfront. Van de werkende moeders zegt 92% dat het werk niet ophoudt als ze kantoor verlaten hebben.

Bij de geboorte van je eerste kind ontstaat het chronisch tijdgebrek. Waar je zonder kinderen nog op meerdere terreinen kon presteren en een bruisend sociaal leven had, is dat mét kinderen lastiger. Want hoe combineer je jouw agenda en ambities met die van je partner en je gezin? Dit boek is een hart onder de riem voor werkende ouders, vol praktische tips en leuke inspiratie om van werk en ouderschap een WIN-WIN te maken!

WIN-WIN Werk en Gezin is ook bedoeld voor managers om het onderwerp aan te kaarten en samen praktische oplossingen te vinden, die leiden tot minder druk en meer plezier in het werk, en tot behoud van talent voor de organisatie.

‘“Ik heb als werkende ouder geen zin meer om bij een organisatie te werken waar men net doet alsof er helemaal geen kinderen zijn.” Herkenbaar? Deze uitspraak kwam ik laatst tegen. In haar boek biedt Emmeliek je een breed spectrum aanknopingspunten om de dialoog rondom een betere werk-privébalans met je partner, collega’s en werkgevers opnieuw aan te gaan.’

— Dr. Frank Lekanne Deprez | Nyenrode Business University | Better Organizations

‘Voor TwynstraGudde is maternity coaching van Emmeliek geen overbodige luxe, maar pure noodzaak voor zowel werknemer als werkgever. Zij maakt kwesties bespreekbaar waardoor wij kunnen voorsorteren op inzetbaarheidsvraagstukken.’

— Jonna Stasse, HR adviseur TwynstraGudde

Productspecificaties

Auteur(s)
Emmeliek Boost
Taal
Nederlands
NUR Code
807
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
230x170x15 mm
Gewicht
455 gram
Druk
1
ISBN10
9083024008
ISBN13
9789083024004