image of Winnen met de Chinezen

Winnen met de Chinezen

Door Pieter Verstraete
Nederlands | Paperback | 2019  

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

€ 30,-

Samenvatting

De opkomst van China – of beter gezegd, de terugkeer van China – als zwaargewicht in de wereldeconomie is niemand ontgaan. De voorbije twintig jaar zorgde dat in het Westen voor fascinatie, nervositeit en achterdocht. Waarom komen de Chinezen naar hier? Hoe gaan we om met Chinese investeringen? En als handel met China kansen biedt, hoe benutten we die in Europa dan het best? Of het nu gaat over de frietchinezen in de Dorpsstraat of de Eandis- en Huawei-dossiers in de Wetstraat, het onderwerp is alomtegenwoordig.

Winnen met de Chinezen biedt antwoorden op de vragen van ondernemers die de kansen van Chinese investeringen in Europa willen benutten. Pieter Verstraete gidst de lezer door de historische context, de Chinese motivaties en de manier waarop de Chinese zakenwereld naar ons kijkt. Hij geeft een overzicht van de grote Chinese investeringen in Europa en reikt concrete tips aan.

Winnen met de Chinezen is de perfecte gids voor wie profijt wil halen uit Chinese investeringen in Europa. Want alles begint bij het begrijpen van China.

Pieter Verstraete woont en werkt sinds 2008 in China. Hij spreekt vloeiend Chinees en zat al voor honderden Chinese investeerders aan de onderhandelingstafel van talrijke Europese bedrijven.

Productspecificaties

Auteur(s)
Pieter Verstraete
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
780
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
242x163x22 mm
Gewicht
609 gram
Druk
1
ISBN10
9463372040
ISBN13
9789463372046