image of Zacht veranderen

Zacht veranderen

Door Rogier Guns
Nederlands | Hardcover | 2009  

Niet beschikbaar

Helaas kunnen we dit boek op dit moment niet leveren.
Misschien vind je hier een ander leuk boek:

andere boeken over economie & bedrijf
andere boeken van Rogier Guns

Samenvatting

Speels, fris, permanent ‘anders’, een halleluja-ode aan het verandermanagement

Marc Buelens, hoogleraar Management aan de Vlerick Management School

Veranderen is moeilijk voor organisaties en voor leidinggevenden die veranderingsprocessen in goede banen moeten leiden. De veelal sterk theoretische literatuur over organisatieverandering biedt nauwelijks houvast. Hoe moet een bepaald ‘model’ voor verandering precies in praktijk worden toegepast? Waar moet je allemaal op letten? Op welke ‘valkuilen’ moet je bedacht zijn? Als het mis gaat, kunnen de ‘zachte’ kanten van een organisatie keihard aankomen …

Met dit boek hoopt Rogier Guns zijn praktische ervaring te kunnen delen met al diegenen, (verander)managers of veranderingsgezinde medewerkers, die op zoek zijn naar praktische tips en inspiratie om ook in hun organisatie concreet en met succes veranderingen door te voeren. Dit is een boek om mee aan de slag te gaan!

Rogier Guns is global change manager bij een Nederlandse multinational. In die rol heeft hij een passie ontwikkeld voor organisatieverandering. De vele inzichten en methoden ontwikkeld in uiteenlopende relevante vakgebieden – zoals bedrijfspsychologie, cultuuronderzoek, organisatieverandering – heeft hij in de praktijk uitgeprobeerd. Vele ideeën bleken in de praktijk niet goed te werken, sommige wel – het verschil tussen succes en mislukking is vaak terug te voeren op kleine nuances.

De ideeën van 30 hoogleraren, 100 uur college, 7 meter boeken en 1800 minuten audio-CD samengebracht in één boek.

Productspecificaties

Auteur(s)
Rogier Guns
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
780
Uitgavejaar
2009
Afmetingen
215x167x32 mm
Gewicht
1016 gram
Druk
1
ISBN10
9055946710
ISBN13
9789055946716