image of Zeldzame vogels van Europa

Zeldzame vogels van Europa

Door Frédéric Jiguet, Aurélien Audevard
Nederlands | Paperback | 2018  

1-2 werkdagen

€ 29,95

Samenvatting

Zeldzame vogels van Europa is de eerste complete fotogids over alle dwaalgasten in Europa: met 2000 foto's van ruim 460 (zeer) zeldzame vogelsoorten van Europa en een groot deel van de Western Palearctic. Per soort biedt deze gids een heldere beschrijving met diagnostische kenmerken van het verenkleed, aangevuld met informatie over gedrag, roep en habitat.

De talrijke foto's laten per soort de verschillende kleden en ook ondersoorten zien. De kaarten geven inzicht in de verspreiding tijdens het broedseizoen en in de winter. Dit is een onmisbare gids voor iedere vogelaar.

- Per soort foto's van verschillende kleden en ondersoorten

- Nadruk op onderscheidende kenmerken

- Met verspreidingskaarten

- Van de makers van het succesvolle Alle Vogels van Europa

Ook verschenen: Alle vogels van Europa

Uit de pers

"Eerste hulp voor dwaalgastenfans. Elke vogelaar hoopt ooit eens een zeldzame vogel te ontdekken, in jargon ook wel dwaalgast genoemd. Het gloednieuwe 'Zeldzame vogels van Europa' is hiervoor de eerste complete fotogids." - vogelmagazine Roots

"Het gaat om soorten die je in andere vogelboeken slechts sporadisch aantreft: meestal met weinig of geen foto’s en verspreidingskaarten. ‘Zeldzame vogels van Europa’ is zeker voor jagers een handzame, nuttige gids, en voor alle andere vogelaars een belangwekkend en leerzaam boek." – vogeldagboek

Aurélien Audevard is ornitholoog bij de Ligue pour la Protection des Oiseaux. Frédéric Jiguet is bioloog bij het nationaal natuurhistorisch museum in Parijs.

Tags: vogelgids, vogelgids van Europa, vogels kijken, veldgids, fotogids, natuurgids, vogelboeken, ornithologie

Productspecificaties

Auteur(s)
Frédéric Jiguet, Aurélien Audevard
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
435
Uitgavejaar
2018
Afmetingen
210x150x25 mm
Gewicht
791 gram
ISBN10
9050116418
ISBN13
9789050116411