Community vrijwilligers versterken

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 34.196,98

6258 YouBeDo'ers hebben al gedoneerd

Nederland

We willen met dit project nieuwe functies inbouwen in mijnvoorleesexpress.nl die ervoor zorgen dat vrijwilligers elkaar nog beter kunnen helpen (online en offline) door hun kennis en ervaring te delen.

Zo vormen we online een community en is er minder ondersteuning nodig vanuit de organisatie. De VoorleesExpress werkt jaarlijks met meer dan 5000 vrijwilligers. 

Mijn VoorleesExpress

Alle vrijwilligers maken al gebruik van de online omgeving Mijn VoorleesExpress. Hierin kunnen ze elkaar vragen stellen in de “Vraagbaak”. Dit willen we gaan uitbreiden met nog meer online en offline kennisdeling.

Heb je behoefte aan een kop koffie met een andere vrijwilliger in jouw buurt om te sparren over jullie casussen? Of heb jij een leuke training over meertaligheid die je zou willen delen met andere vrijwilligers? Ben jij een ervaren vrijwilliger en zou je een nieuwe voorlezer willen begeleiden?

Wij gaan ervoor zorgen dat vrijwilligers via Mijn VoorleesExpress makkelijk een andere vrijwilliger in de buurt kunnen vinden of in contact kunnen komen met een vrijwilliger die specifieke kennis heeft en kan adviseren over een bepaald onderwerp.