De Opkikker - Een lichtpuntje in de duisternis

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 825,60

230 YouBeDo'ers hebben al gedoneerd

Een lichtpuntje in de duisternis

Het doelbedrag voor het project is 500 euro. Dit bedrag is gebaseerd op de kosten voor één Opkikkerdag.

Opkikkerdag

Door het organiseren van Opkikkerdagen geeft Stichting Opkikker per jaar samen met haar vele vrijwilligers, ambassadeurs en sponsoren een lichtpuntje aan maar liefst 2000 gezinnen met een langdurig ziek kind. Zo krijgen de gezinnen een hele dag een supergaaf activiteitenprogramma, dat helemaal gebaseerd is op de wensen en interesses van alle gezinsleden. Met het doelbedrag kan zo’n dag voor één gezin werkelijkheid worden.

Daarbij is het belangrijk om te benadrukken dat geen enkele activiteit te gek is om deze dag te doen! Speciaal voor deze dagen heeft Center Parcs een permanente locatie beschikbaar gesteld.

Over de stichting

Stichting Opkikker zet zich sinds 1995 in voor het creeëren van lichtpuntjes voor duizenden mensen per jaar. Het gaat hier specifiek om gezinnen met een langdurig ziek kind. Het doel is om een verschil te kunnen maken voor al deze gezinnen in Nederland. Door onder andere het organiseren van Opkikkerdagen probeert Stichting Opkikker dit doel te verwezelijken.

Doordat Opkikker een goed doel en een non-profit organisatie is, zijn zij volledig onafhankelijk van de overheid en loterijen, en daardoor afhankelijk van donaties van anderen. "Met deze 500 euro kunnen wij één van de gezinnen met een langdurig ziek kind in Nederland erg gelukkig maken met een bijzondere dag."