The Baby Project: elke baby een goede start

2%
Doelbedrag: € 600,00  |  Gedoneerd: € 13,43

Organisatie: The Hunger Project

We worden allemaal onder dezelfde sterrenhemel geboren. Maar de plek waar je wieg staat blijkt nog altijd bepalend voor de rest van je leven. Niet overal krijgen baby’s en hun moeders kans op een goede start. Daarom ondersteunt The Baby Project ouders en mini’s wereldwijd. Zodat baby’s óveral op eigen kracht groot en sterk worden. 

Hoe we dat doen? Bekijk onze animatievideo.

Voor € 600 kunnen wij 750 zwangere vrouwen of kersverse moeders voorlichten over het belang van gezonde voeding en lokaal verkrijgbare superfoods, zoals Moringa, waarmee we ondervoeding bij kinderen voorkomen. Want: een goed leven begint bij goede voeding. Help 750 moeders en hun baby’s met een goede, gezonde start en draag bij aan die oh zo belangrijke eerste 1.000 dagen van een kind.

Chronische honger is niet alleen een kwestie van weinig eten. Zelfs wanneer mensen voldoende voedsel binnenkrijgen om hun gevoel van honger te stillen, kunnen ze door slecht of eenzijdig eten een tekort hebben aan voedingsstoffen. Goede voeding in de eerste 1.000 dagen van een mensenleven legt de basis voor een gezonde ontwikkeling. Wanneer een kind tijdens deze kritieke 1.000 dagen voldoende vitaminen en mineralen krijgt, plukt het daar een leven lang de vruchten van.

Klik hier voor de website