MasterPeace & YouBeDo.com

Op Zaterdag 21 September 2013 is het de Internationale Dag van de Vrede. Samen met MasterPeace staan we hier bij stil en willen we aandacht geven aan deze belangrijke dag.  Op deze pagina vind je een interview met de oprichter van MasterPeace, Ilco van der Linde en zijn eigen boekenwinkel. Daarnaast is er een blog van Michael van Loenen, mede oprichter van YouBeDo.com over vrede en vind je boekentips.  

Michael van Loenen over vrede

Ik vraag je je ogen te sluiten. Zoom eens uit en bekijk de wereld vanuit het heelal. Zoom in op jouw mooiste gebeurtenissen op deze aardbol.  Je reizen,  vakanties, ontmoetingen  en momenten van geluk. Zoom daarna eens in op de mindere mooie dingen op onze aardbol.  Het geweld, de oorlogen, het gifgasgebruik  in Syrië. Stel jezelf nu de volgende vraag:  Wil je dat deze dingen niet meer gebeuren?

lees meer

Vijf vragen aan Ilco van der Linde

Op zestienjarige leeftijd organiseerde Ilco zijn eerste festival, Bevrijdingspop in Haarlem. Tijdens één van zijn reizen door Afrika, kwam Ilco in aanraking met de verwoestende effecten van HIV en aids. Daarop besloot hij om zijn creativiteit en campagne expertise te gebruiken en werd medeoprichter van dance4life. Zijn droom was om een beweging te organiseren voor vrede. En zo ontstond in 2010 MasterPeace. 

Lees meer

 


 

Boekenwinkel Ilco van der Linde

Ilco van der Linde heeft zijn persoonlijke boekenwinkel bij YouBeDo.com geopend. Hier vind je zijn favoriete boeken en goede doel MasterPeace. WIl je MasterPeace ondersteunen? Koop dan een boek in de winkel van Ilco en geef tot 12% van je aankoopbedrag aan MasterPeace.

Bekijk hier de boekenwinkel van ilco


Masterpeace