YouBeDo.com Blog

Hier vind je de blog van Michael van Loenen, mede-oprichter van YouBeDo.com. Via deze blog zal hij meer vertellen over de avonturen die we met YouBeDo.com beleven en onderwerpen die gerelateerd zijn aan het veranderen van onze wereld.

Deel deze blog
 

YouBeDo.com breekt donatierecord!

Beste YouBeDo’ers,

September was een enerverende maand, elke ochtend als we met elkaar naar de donatieteller keken ontstond er op ieder gezicht een glimlach van oor tot oor. Wat een energie, positiviteit en flow geeft het als je met elkaar, met hart en ziel werkt aan je passie en het ook beloond wordt met succes!

In de maand September is er meer dan €2700 gedoneerd aan verschillende goede doelen, een mijlpaal in het bestaan van YouBeDo.com.

Het is niet een bedrag dat in één klap de wereld veranderd, maar we worden ons er steeds meer van bewust dat het uiteindelijk niet om die teller gaat. Door de persoonlijke gesprekken met onze ambassadeurs, zakelijke partners en de reacties van klanten merken we dat YouBeDo.com een beweging is geworden.

Een beweging waarin we met elkaar laten zien dat je met de aankoop van een boek ook echt iets kan veranderen in de wereld. Het gaat om het veranderen van het “systeem” , het collectief dat laat zien dat je met een boekenaankoop wezenlijk bijdraagt aan projecten van doelen die er toe doen.

Of het nu de lokale voedselbank, educatieprojecten, hongerbestrijding of vrouwenemancipatie is, ieder verkocht boek heeft iets in beweging gezet, soms een klein duwtje en soms een stevige douw! Door de ervaring en support van YouBeDo’ers begrijpen we steeds beter onze missie; laten zien dat we met boeken de wereld kunnen veranderen.  Boek voor boek.

Michael van Loenen

Ps. Het succes  in September is deels toe te schrijven aan samenwerkingen met scholen (basis en middelbaar), opleidingsinstituten en bedrijven.  Ken je organisaties die bij YouBeDo.com passen, we komen graag met ze in contact. Je kunt mij altijd een mail sturen: michael@youbedo.com.


Alvast dank!