Opleidingsinstituten:

YouBeDo heeft een diverse zakelijk oplossingen voor opleidingsinstituten. We werken samen met verschillende opleidingsinstituten en door de jaren heen hebben we een aantal handige tools ontwikkeld.

Literatuurlijsten op YouBeDo

Wil je al je cursisten en deelnemers ontzorgen m.b.t. de boekenaankoop? Je kunt bij YouBeDo jouw literatuurlijsten online plaatsen. Per opleiding kunnen we een of meerdere literatuurlijsten tonen en deelnemers kunnen vanuit deze lijst de benodigde boeken bestellen. 

De voordelen:

  • Wij plaatsen de lijsten als service online.
  • Wij onderhouden de lijsten, je hoeft alleen wijzigingen door te geven aan onze klantenservice. 
  • Deelnemers hebben alle lijsten op één plek. 
  • Deelnemers kunnen met één druk op de knop alle boeken tegelijk bestellen. Per module of per stuk bestellen is ook mogelijk. 

Hier vind je enkele voorbeelden van literatuurlijsten van opleidingspartners waar we al mee samenwerken. 

https://youbedo.com/aog

https://www.youbedo.com/acc

https://youbedo.com/sonnevelt-opleidingen.

Boeken leveren op locatie

Wil je boeken geleverd hebben op locatie bij de start van de opleiding? Dat kan natuurlijk ook. Wij kunnen een account voor je inrichten waarmee je boeken op verschillende locaties kunt laten afleveren en handig op rekening kunt bestellen. 

Samen impact voor een mooiere wereld

Naast de praktische voordelen van een samenwerking met YouBeDo, gaat het natuurlijk ook om de impact die we samen kunnen maken. De deelnemers die via YouBeDo hun boeken aanschaffen mogen zelf een project van een van onze goede doelen kiezen en tot 12% van het aankoopbedrag doneren.  Een mooie beleving en een hele simpele manier om met je boeken goed te doen. 

Zo hebben we in samenwerking met Sonnevelt Opleidingen al meer dan €10.000 aan verschillende projecten over de hele wereld mogen overmaken.