Michael 'Mike' van Loenen

Creative Excitement Optimizer (CEO)

`Mijn levensmissie is het goede aan het zakelijke verbinden. Ik geloof dat we in een tijd leven waar organisaties een cruciale rol spelen in het mooier maken van onze wereld.`

Het is noodzakelijk dat organisaties hun sociale DNA gaan ontdekken en ook vanuit dit DNA gaan handelen. Gevolg hiervan is dat er niet meer alleen gedacht gaat worden in termen van winstmaximalisatie, maar het vertrekpunt zit in het doen van het goede. Het positief bijdragen aan de wereld.

Ik ben erg trots dat we bij YouBeDo werken vanuit dit vertrekpunt. En dat we hebben laten zien dat dit mechanisme goed werkt.

0% 50% 100%

Positiviteit: 80%
Visionair: 110%
Zen: 85%
Verhalenverteller: 90%

Crazy


Ik ben trots op...

Multinationals inspireren om mee te doen in de social impact revolutie.

Ik ben erg trots op de samenwerking die we hebben opgezet met ABN AMRO. Door de maatwerk boekenwinkel die we voor medewerkers hebbeng ebouwd hebben we bijna €100.000 aan verschillende goede doelen kunnen doneren.


Dit geeft mij energie...

UAF: een organisatie die vluchtelingen helpt met werk en studie.

Ook ben ik erg trots op de samenwerking met UAF. De maatwerkboekenwinkel die we gebouwd hebben helpt vluchteling-studenten om hun studieboeken aan te schaffen. Wat me in mijn hart raakt is dat ze via deze boekenwinkel zelf een goed doel (m.b.t. vluchtelingen) mogen steunen volgens de YouBeDo formule. Dit is een geweldige cirkel waarin de ene vluchteling direct, dan wel indirect, een andere vluchteling kan steunen.


Een mijlpaal in ons bestaan...

Het donatierecord van YouBeDo in december 2015.

Op 11 december 2015 beleefden we met het YouBeDo team een onwerkelijke droom. Op die dag ging er per minuut 30 euro aan donaties de deur uit. We hebben met het team gelachen, gehuild en gedanst op dit enorme succes. Voor ons het bewijs dat het YouBeDo mechanisme werkt.


Mijn favoriete boeken