Natalie Kramer

Sales Connection Maker (SCM)

`YouBeDo is voor mij het creëren van mogelijkheden om de wereld mooier te maken`

Samenwerken met bezieling en plezier, met hoofd en hart. En daarbij niet alleen bezig zijn met het realiseren van de organisatiedoelen, maar vooral ook bezig zijn met het creëren van mogelijkheden om de wereld een klein beetje mooier te maken. Dat is voor mij YouBeDo.

Bij alles wat ik doe hou ik er van om het met volle energie te doen. Ik doe het met hoofd en hart en het geeft mij energie om te werken in een open en informeel team. Waarbij het niet alleen gaat om het ‘runnen van de business’, maar waarin het ook gaat om het waarom en er ook echt iets terug wordt gegeven via de goede doelen.

0% 50% 100%

Empatisch: 80%
Communicatief en klantgericht: 100%
Vrolijk en enthousiast: 95%
Familie: 100%

Crazy


Ik ben trots op...

De combinatie van business met een idealistische touch

Ik ben trots om bij zo’n mooie organisatie als YouBeDo te werken. Ik vind de combinatie van business met een idealistische touch heel bijzonder en ik werk daar graag aan mee. Daarnaast ben ik trots op mijn nieuwsgierigheid en mijn drive om me te ontwikkelen en te blijven leren.


Dit geeft mij energie...

Reizen en de wereld ontdekken

Ik heb in verschillende landen gewoond en het geeft me een kick om elke keer mijn draai weer te vinden op een nieuwe plek. Ik vind het inspirerend om mensen te leren kennen met een andere achtergrond en uit een andere cultuur. Dit leert me om met open blik naar de wereld te blijven kijken. En het geeft me energie om samen met elkaar te lachen en te kunnen zijn.


Mijn favoriete boeken