Onze Top 10.
In de categorie: YouBeDo Top 10 boeken over impact

Het nieuwe YouBeDo FAIRdeal lidmaatschap. Voordeel voor jou, de planeet en YouBeDo.

De YouBeDo missie, de wereld veranderen met boeken

Wij zijn YouBeDo

Het is onze missie om het bewustzijn op individueel én collectief niveau te verhogen. Dat is hard nodig in de wereld van vandaag, vinden wij. YouBeDo staat voor Jij bent & doet.

We geloven in bewustzijn

Bewustzijn is een staat van zijn. Jezelf kunnen zien en de ander. En in staat zijn om die waargenomen verschillen te wegen. Verantwoordelijkheid te kúnnen en te dúrven nemen. Persoonlijke ontwikkeling is de basis van bewustzijn. Die ontwikkeling vindt plaats door overdracht van informatie. Door gesprekken. Door verhalen. Van Opa met de kleinkinderen, gesprekken met vader,moeder en door goed onderwijs. Maar zeker ook door boeken. Lezen zorgt voor ontwikkeling van bewustzijn en kennis. En dat is de basis voor groei.

BOEKEN KOPEN, KENNIS DELEN

Als je bewustzijn wil delen in de wereld, speelt de toegang tot kennis, boeken en educatie dus een cruciale rol. YouBeDo is een “Social Enterprise” in de vorm van een online boekenwinkel, die boeken en het vergroten van bewustzijn bijelkaar brengt. Met de online boekverkoop via YouBeDo.com zorgen we dat onze klanten toegang krijgen tot kennis en inspiratie. Tegelijkertijd zorgt jouw boekenaankoop bij YouBeDo er ook voor dat iemand met geen of minder mogelijkheden tot deze kennis en inspiratie ook toegang krijgt. Dat werkt heel simpel: 50% van de winst op jouw boekenaankoop doneren we aan een goed doel dat actief is op het gebied van Educatie. We geloven in buy one , support one.

JIJ EN YOUBEDO.

Wij geloven in samen. YouBeDo bestaat en floreert bij de gratie van een coalitie van gelijkgestemden. We werken graag samen met lezers, klanten en organisaties die zich verbonden voelen met onze missie en onze idealen en die mee willen bouwen aan de ontwikkeling van collectief bewustzijn. Onze missie is om bewustzijnsverhoging op elke persoonlijke en zakelijke leiderschapsagenda te krijgen. Delen staat centraal in onze kern, dus we delen graag onze ervaringen en kennis met onze omgeving. Ben je enthousisast? Deel YouBeDo met jouw wereld.


€ 534.704,40 gedoneerd!