WIN! Amuseboekje Nooit Af


Het is weer tijd voor een winactie! We geven 80 exemplaren weg van 'Nooit Af'. Dit amuseboekje gaat over wat er gebeurt nu iedereen vrij kan publiceren, dupliceren en produceren. Wat is de impact op de maatschappij en economie als mensen dit niet alleen om financiële redenen doen, maar ook om een steentje bij te dragen aan een betere wereld?

 
 
 
 
 
Nooit Af geeft je een nieuwe kijk op de fundamenten van ons leven: werk, school, zorg, de overheid en bedrijven. De innovatie van technologie gaat nu zo snel dat onze organisaties steeds vaker vastlopen, doordat ze nog zijn gericht op het vinden van langdurig werkende oplossingen. 
 
Maar er is helemaal geen tijd meer voor langdurende oplossingen. Daarom moeten we leren het 'Nooit Af'-principe te omarmen. We moeten onze zaken regelen met oplossingen die juíst tijdelijk zijn, zodat we ons kunnen aanpassen en verbeteren. Dit amuseboekje met hoofdstuk 1van het boek Nooit Af zet de eerste stap. 
 

 Wat moet je doen?

Laat ons weten waarom jij 'Nooit Af' wil winnen, laat je gegevens achter en wie weet komt het boekje jouw kant op! 

Wil je Nooit Af  (368 pag) in zijn geheel lezen? Bestel het boek hier: 

 

 

 

Nooit af | Martijn Aslander
Paperback | Nederlands | 2015  

Nieuwe technologieën, vormen van samenwerken en verdienmodellen: de kranten staan er bol van. De veranderingen gaan nu zo snel dat onze organisaties en...  Meer