YouBeDo.com Blog

Hier vind je de blog van Michael van Loenen, mede-oprichter van YouBeDo.com. Via deze blog zal hij meer vertellen over de avonturen die we met YouBeDo.com beleven en onderwerpen die gerelateerd zijn aan het veranderen van onze wereld.

Deel deze blog
 

Flow

Je kent het wel, het gevoel dat alles lukt. Iedereen werkt met je mee, er is zelfs een parkeerplekje vrij op zaterdagmiddag  vooraan bij de Albert Heijn XL. Flow is iets magisch, een gevoel dat je constant wilt vasthouden. Maar het schijnt ook iets van tijdelijke aard te zijn. 

Misschien moet flow ook wel van tijdelijke aard zijn, anders voelt het niet meer als flow. Volg je me nog? Het onderwerp flow fascineert me deze dagen omdat ik een radicale beslissing heb genomen in mij “ondernemerscarrière”.  Ik heb besloten om mijn andere onderneming te verkopen en mijn focus volledig te richten op YouBeDo.com.  

Deze beslissing heb ik achteraf gezien, genomen in Nepal (mijn bezoek aan de goede doelen). Ik realiseerde me dat ik het meest in de flow-fase zit wanneer ik met YouBeDo.com bezig ben. De energie en het plezier dat ik er van krijg is onbetaalbaar. Ik voel me het gelukkigst als ik in de YouBeDo.com flow zit, dus dat wil ik gewoon elke dag doen.

Het besluit is genomen en het voelt ontzettend goed. Vanaf het moment dat ik het heb doorgevoerd lijkt het wel of we met YouBeDo.com in een stroomversnelling raken. Er ontstaan verschillende samenwerkingen en we ontvangen enorm veel hulp van bedrijven en vrijwilligers. Zeg maar een flow in het kwadraat. Uiteraard zal er ook wel weer een dipje voorbij komen, maar het volgen van dit gevoel is fantastisch. 

Ik wilde dit onderwerp met je delen omdat het volgens mij best goed is om jezelf af te vragen van wie, van wat, waadoor jij flow ervaart? 
Weet je het al?

Michael van Loenen