Blog YouBeDo.com


 

Deel deze blog 

Hier vind je de blog van Michael van Loenen, mede-oprichter van YouBeDo.com. Via deze blog zal hij meer vertellen over de avonturen die we met YouBeDo.com beleven en onderwerpen die gerelateerd zijn aan het veranderen van onze wereld.

    

 

  Een nieuw gezicht!!


Met YouBeDo.com willen we een droom waarmaken: een nieuwe, duurzame geldstroom voor een betere wereld. Dat doen we door tot 12% van elk boek dat je bij ons koopt te geven aan een goed doel dat jij kiest. Concreet. Praktisch. Effectief: You can make a difference. Be the change. Do it now!

We zijn een online bookshop. Onze website is dus de belangrijkste plek waar we in contact zijn met klanten en vrienden. Maar over die website waren we niet zo tevreden. Het zag er toch vooral uit als een doodgewone online boekenwinkel. En als we een ding niet willen zijn, dan is het doodgewoon (ook al hebben we net als alle boekensites meer dan 4 miljoen titels voor jou op de plank liggen). Achter de schermen hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan een vorm en inhoud die veel beter bij YouBeDo.com past. De nieuwe website is nu online. Wij hebben een goed gevoel over het resultaat.

Bij YouBeDo.com komen boeken, schrijvers en maatschappelijke onderwerpen samen. Dat laten we je duidelijk zien. We zetten belangrijke maatschappelijke onderwerpen centraal en we zoeken de boeken en schrijvers erbij die daarover iets te melden hebben. Ook gaan we geregeld met die schrijvers in gesprek. En met de lezers van hun boeken. De eerste thema’s die we bij de kop hebben gepakt zijn kinderarbeid, AIDS en drinkwater. De komende maanden zullen er nog vele volgen.

We zullen ook de discussie aangaan met jou. We willen weten wat je vindt en je vragen om mee te denken over nieuwe onderwerpen, interessante boeken of inspirerende schrijvers. Of om je ervaringen rond YouBeDo.com met ons te delen. We stellen onze site open voor jouw ideeën. Want YouBeDo.com bestaat niet zonder jou.
  
Voortaan vind je bij YouBeDo.com dus unieke inhoud, die past bij onze visie. En bij de jouwe, naar wij hopen. Ik hoor graag wat je er van vindt. Stuur me een mailtje of reageer via Facebook of Twitter. En laat ook anderen met YouBeDo.com kennismaken!

Michael van Loenen

 

Reageer op deze blog!