YouBeDo.com Blog

Hier vind je de blog van Michael van Loenen, mede-oprichter van YouBeDo.com. Via deze blog zal hij meer vertellen over de avonturen die we met YouBeDo.com beleven en onderwerpen die gerelateerd zijn aan het veranderen van onze wereld.

Deel deze blog
 

Open je eigen boekenwinkel

Het is zover! Een lang gekoesterde YouBeDo.com-droom is in vervulling gegaan. Onze wens om YouBeDo’ers te helpen om zelf te YouBeDo’en is uitgekomen. Dit klinkt nog vaag, maar ik ga het uitleggen.


In de afgelopen maanden hebben we techniek ontwikkeld waarmee jij als YouBeDo’er een eigen online boekenwinkel kunt beginnen. Het openen van de boekenwinkel is heel simpel en kost ongeveer 5 minuten. In vijf stappen kies je de boeken die je in jouw winkel wilt tonen en het goede doel je wilt steunen. Met een eigen welkomsttekst en een profielfoto kun je je shop ook nog customizen. In jouw winkel verkoop je al je lievelingsboeken en de boeken die je in de toekomst nog graag wilt lezen. Daarnaast hebben jouw klanten met de YouBeDo.com-zoekmachine ook toegang tot onze database met ruim 4.000.000 boektitels.

Wat kun je met jouw eigen boekenwinkel doen?

Jouw vrienden, collega’s en familieleden kunnen in jouw boekenwinkel jouw boeken bekijken en  bestellen. Van elk boek dat via jouw shop verkocht wordt gaat tot 12% van het aankoopbedrag direct naar het goede doel dat jij een warm hart toedraagt. Uiteraard verzorgt YouBeDo.com de verdere afhandeling van de bestellingen zoals je dit gewend bent.


Op deze wijze kun jij met je eigen boekenwinkel bijdragen aan het beter en mooier maken van onze wereld! Hoe gaaf is dat?!

Enthousiast geworden? Open dan hier je eigen boekenwinkel!