Zakelijk online boeken bestellen

 
YouBeDo biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid om zakelijk online boeken te bestellen. Met een zakelijk account bestel, beheer en betaal je eenvoudig en snel alle zakelijke bestellingen. Je kan hier kiezen voor het bestellen van boekenbonnen en alle 2 miljoen titels die wij aanbieden op onze website middels bulkbestellingen. YouBeDo staat voor een betere wereld en daarom gaat er altijd tot 12% van je aankoop naar een goed doel dat jouw organisatie ondersteunt. Wij noemen dit zakelijk goed doen!
 
Als zakelijke klant bieden wij jou een aantal extra voordelen:
 
 • Zakelijk kopen op rekening met een betalingstermijn van 30 dagen
 • Online inzicht in alle geplaatste bestellingen en facturen
 • Offertes op maat
 • Eventuele extra korting bij bulkbestelling
 • Digitale facturatie via je eigen bedrijfs e-mailadres
 • Keuze uit meer dan 2 miljoen boeken en Ebooks

Samenwerken met YouBeDo?

Al meer dan 3.000 organisaties & bedrijven doen goed via YouBeDo! Van grootzakelijke bedrijven tot ziekenhuizen en scholen. Al deze bedrijven hebben een ding gemeen: zij zetten zich in voor een betere wereld door hun boeken in te kopen via YouBeDo. 
Ben jij als bedrijf geïnteresseerd in een samenwerking met YouBeDo? Bekijk de mogelijkheden voor:
 

Wat heeft YouBeDo nog meer te bieden?

Naast online boeken bestellen & boekeninkoop bieden wij nog meer extra's voor jou als zakelijke besteller. 
 
 • Boeken voor trainingen/cursussen
YouBeDo kan voor zakelijke klanten pakketten voor trainingen en cursussen samenstellen. Voor deze pakketten gelden bulkkortingen bij bepaalde aantallen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze klantenservice.
 
 • Naslagwerken
Vakinhoudelijke naslagwerken, maar ook algemene naslagwerken zoals atlassen, encyclopedieën en woordenboeken zijn via YouBeDo te bestellen. Mocht je in de webshop niet vinden wat je zoekt, neem per e-mail contact met ons op.
 
 • Zakelijke korting
Een bulkbestelling plaatsen is heel eenvoudig en zo gedaan. Er zijn mogelijkheden voor een aantrekkelijke korting en alle artikelen worden op het gewenste adres bezorgd. Klik hier voor een volledige uitleg over bulkbestellingen en de actuele kortingen. 
 
 • Boekenbonnen 
Ben je op zoek naar een cadeau waarmee je iemand een enorm plezier doet en tegelijkertijd de wereld een stukje beter maakt? Verras relaties, personeel of collega’s dan met de YouBeDo boekenbon: het is dé boekenbon voor een betere wereld. Lees meer...
 
 • Offerte
Een bestelling van 1000 euro of meer dan 50 stuks van eenzelfde artikel? Een offerte van digitale en/of fysieke YouBeDo boekenbonnen? Mail naar verkoop@youbedo.com en wij brengen je zo snel mogelijk een op maat gemaakte offerte uit. 
 
 • Michael als spreker
Het avontuur van YouBeDo gaat verder dan het kopen van een boek, een goed doel kiezen en tot 12% doneren. Er zit een idealistische missie achter van de oprichters. Mede-oprichter Michael van Loenen komt graag spreken over de deeleconomie, sociaal ondernemerschap en andere zaken die door YouBeDo op zijn pad gekomen zijn. Dit doet hij door een persoonlijk verhaal te vertellen waarin keuzes en levensvisies aan bod komen. Ook geïnteresseerd in Michael als spreker?  Neem dan eens een kijkje op de pagina Michael als spreker.