image of Als disney de baas was in uw ziekenhuis

Als disney de baas was in uw ziekenhuis

Door Fred Lee
Nederlands | Paperback | 2009  

1-2 werkdagen

€ 27,77

Samenvatting

Dit meesterwerk van de door verpleegkundigen (moeder én echtgenote) omringde Fred Lee, stelt daadwerkelijk de perceptie en beleving van de patiënt centraal. Uiterst leerzaam voor dokters die zelf nooit patiënt zijn geweest.

Prof.dr. Armand Girbes, hoofd afdeling IC volwassenen en voorzitter divisie IV VUmc

Lee's aanpak leert ons dat goed gastheerschap niet zomaar een slim trucje is, maar een houding waardoor we ons veel meer betrokken voelen bij de kern van ons werk. Daar kan ons ziekenhuis alleen maar voordeel van hebben.

Jaap van den Heuvel, voorzitter raad van bestuur Reinier de Graaf Groep

Tevredenheid van patiënten hangt naast de kwaliteit van de medische zorg af van de manier waarop de zorg wordt aangeboden. Gastvrijheid en aandacht zijn daarbij kernbegrippen. Fred Lee zet dit op inspirerende wijze neer. Dit boek is daarmee een belangrijke stap in het verbeteren van onze klantgerichtheid.

Marjanne Sint, voorzitter raad van bestuur Isala klinieken

Een heerlijk boek waarin het echt gaat om de patiënt. Iedereen die in de zorg werkt, zal genieten van de herkenbare voorbeelden en anekdotes. Fred Lee weet op boeiende wijze verband te leggen tussen compassie voor de patiënt, excellente organisaties en het verkrijgen van loyale patiënten.

Tjitske Binkhorst, manager Patiënt-op-1, Kwaliteitsinstituut voor de gezondheidszorg CBO

Het zoveelste boek over patiëntvriendelijkheid? Het zoveelste boek over respectvolle bejegening? Integendeel! Fred Lee biedt concrete, vernieuwende en inspirerende handvatten om hoffelijkheid in elke vezel van een ziekenhuis te verankeren. Een must als je goede zorgverlening een warm hart toedraagt.

Klaas Soesbeek, senior adviseur kwaliteit, Groene Hart Ziekenhuis

Productspecificaties

Auteur(s)
Fred Lee
Taal
Nederlands
NUR Code
897
Uitgavejaar
2009
Afmetingen
226x151x15 mm
Gewicht
359 gram
Druk
1
ISBN10
9035230531
ISBN13
9789035230538