image of De Dinion

De Dinion

Door Julian ten Böhmer
Nederlands | Paperback | 2019  

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 21,95

Samenvatting

Rassenoorlogen hebben de landen van het pact verscheurd. Om de vrede te herstellen werden er levenswetten opgesteld in het magische boek de Dinion, ondertekend en verzegeld door vier volken. Wie deze wetten overtreedt, roept onherroepelijk de dood over zich af. De koningen van de vier landen hebben een orde van krijgers opgericht om de Dinion te beschermen en de vrede te handhaven.

De Orde van Othernail krijgt bericht uit het mensenrijk over een vijand van buitenaf. Om deze vijand te trotseren, moeten de dwergen, mensen, elfen en elcen hun krachten bundelen. Maar de wetten van de Dinion staan het pact in de weg. De enige manier om ten strijde te kunnen trekken, is om de levenswetten te herschrijven, maar dat blijkt zo makkelijk nog niet.

Het elitecohort van de jonge elf Finrohn krijgt de missie om de vier koningszwaarden te verzamelen. Hij is zowel krijger als magiër, afkomstig van het adellijk elfenhuis Vealnir. Alleen met alle zwaarden kan de bergplaats van de Dinion worden geopend, wat hem dwingt om langs alle koninkrijken te reizen, terwijl de vijand ondertussen onbelemmerd zijn gang kan gaan.

Productspecificaties

Auteur(s)
Julian ten Böhmer
Redacteur(s)
Natascha van Limpt
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
334
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
210x137x33 mm
Gewicht
465 gram
Druk
1
ISBN10
9463081577
ISBN13
9789463081573