image of De innerlijke criticus ontmaskerd

De innerlijke criticus ontmaskerd

Door Hal Stone, Sidra Stone
Nederlands | Paperback | 2005  

Niet beschikbaar

€ 19,95

Samenvatting

Iedereen herkent de Innerlijke Criticus. Hij fluistert, jammert, scheldt en houdt ons eronder. Hij beïnvloedt onze gedachten en ons gedrag, en weerhoudt ons ervan om actie te ondernemen. Hij denkt dat hij ons beschermt tegen afkeuring, pijn of eenzaamheid, maar deze kritische, innerlijke stem is een bron van schaamte, zorgen, depressiviteit, uitputting en gebrek aan eigenwaarde. Dit heeft een destructief effect op ons functioneren in relaties en op ons werk.

De psychologen Hal & Sidra Stone zijn de bedenkers van 'Voice Dialogue'. Deze methode verandert de Innerlijke Criticus van een meedogenloze tegenstander in een bondgenoot met wie je vruchtbaar kunt samenwerken.

De Innerlijke Criticus ontmaskerd is een praktisch boek, want d.m.v. levendige voorbeelden laten de Stones ons zien hoe we de Innerlijke Criticus kunnen herkennen en begrijpen, hoe we een 'Criticusaanval' kunnen hanteren en wat zeer belangrijk is: hoe de Innerlijke Criticus een intelligente, alerte en ondersteunende levenspartner kan worden.

Productspecificaties

Auteur(s)
Hal Stone, Sidra Stone
Taal
Nederlands
NUR Code
770
Uitgavejaar
2005
Afmetingen
220x145x16 mm
Gewicht
378 gram
ISBN10
9072455266
ISBN13
9789072455260