image of In 10 stappen professional vanuit je hart

In 10 stappen professional vanuit je hart

Door Mascha Struijk
Nederlands | Paperback | 2019  

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

€ 17,50

Samenvatting

Ben jij professional in de hulp aan jeugd en jongvolwassenen en wil jij jongeren en gezinnen écht verder helpen? Dan heb je liefde en lef nodig! Dit boek helpt je daarbij.

Dit boek gaat over jou als professional. Het systeem kun je niet veranderen, hoe je ermee omgaat wel. Zo kun je direct meer betekenen voor jouw kinderen, jongeren en gezinnen.

De insteek is praktisch, concreet en zet je aan het denken. Geen ingewikkelde theorie, maar actiegerichte stappen die je helpen om weer dichterbij jezelf te komen. Je krijgt tools aangereikt om dit in je dagelijkse werk tot een gewoonte te maken.

In 10 concrete stappen laat Mascha je stilstaan bij wie je bent, waar je voor staat, wat je belemmert en hoe je het voor jezelf (weer) leuker kan maken. Ze geeft bruikbare tips om dit in je werk vorm te geven. Ze complimenteert, confronteert, inspireert en daagt je uit waardoor je niet kunt wáchten om in actie te komen. Met de opdrachten aan het eind van elke stap reflecteer je op je eigen werk, waardoor je steeds meer ervaart op welke manier jij je werk het liefst doet.

OVER DE AUTEUR:

Mascha Struijk is toptrainer en inspirerend spreker met hart voor de jeugdhulp en haar professionals. Zij heeft ruime praktijkervaring, waardoor haar trainingen altijd goed aansluiten op de praktijk. Haar insteek bij trainingen is persoonlijk, als professional ben je zelf het belangrijkste instrument. Als orthopedagoog heeft ze gedegen kennis van wat er speelt bij de jeugdigen en gezinnen, en van de richtlijnen jeugdhulp en jeugdbescherming.

RECENSIE:

‘Terug naar je hart, reanimeer die passie in je lijf en focus je weer op wat er echt toe doet! Mascha heeft met dit boek hiervoor een prachtig en praktisch middel aangereikt.’ Henk Zeevat - gezinshuisouder

Productspecificaties

Auteur(s)
Mascha Struijk
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
600
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
211x148x10 mm
Gewicht
190 gram
Druk
1
ISBN10
9492926601
ISBN13
9789492926609