image of Klinische chemie en hematologie voor analisten 1

Klinische chemie en hematologie voor analisten 1

Door E. ten Boekel, B.A. de Boer
Nederlands | Paperback | 2015  

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 52,-

Samenvatting

Dit boek is, evenals deel 2, vooral bedoeld voor laboratoriumopleidingen op MBO- en HBO-niveau. De leerstof in de boeken voldoet aan de eisen die worden gesteld aan de opleiding voor een analist werkzaam in een klinisch chemisch en hematologisch routinelaboratorium. De boeken vormen bovendien een uitstekend naslagwerk voor analisten die werkzaam zijn in de gezondheidszorg.

In deze tweede druk zijn vrijwel alle hoofdstukken aangepast en/of geactualiseerd en is ook een groot deel van de afbeeldingen vernieuwd. Aan deel 1 zijn bovendien vijf nieuwe hoofdstukken toegevoegd. Het gaat om een hoofdstuk over de algemene eigenschappen en functies van bloed, een hoofdstuk over vloeistofchromatografie en (eiwit)elektroforese, een hoofdstuk over atomaire emissie- en absorptiespectrometrie, een hoofdstuk over hemocytometrie en flowcytometrie en tenslotte een algemeen hoofdstuk over endocrinologie.

Aan deze uitgaven is door een groot aantal deskundigen uit de beroepspraktijk meegewerkt. De hoofdstukken zijn op elkaar afgestemd, maar je kunt ze ook afzonderlijk lezen. Alle hoofdstukken zijn voorzien van duidelijke illustraties, casuïstiek en opgaven. Het boek bevat naast de basiskennis tevens verdiepingsstof, aangegeven in aparte, blauwe kaders. Deze verdiepingsstof is met name geschreven voor het HBO.

Productspecificaties

Auteur(s)
E. ten Boekel, B.A. de Boer
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
967
Uitgavejaar
2015
Afmetingen
243x168x20 mm
Gewicht
827 gram
Druk
2
ISBN10
9491764101
ISBN13
9789491764103