image of Kwaliteitszorg voor non-profitorganisaties

Kwaliteitszorg voor non-profitorganisaties

Door Cees van Zoest
Nederlands | Paperback | 2010  

1-2 werkdagen

€ 34,95

Samenvatting

Kwaliteitszorg heeft de afgelopen jaren een steeds belangrijker plek gekregen binnen de instellingen voor educatie, zorg en welzijn. Steeds meer organisaties zijn overtuigd van het nut en de betekenis van kwaliteitszorg. Het maakt steeds meer onderdeel uit van de dagelijkse werkzaamheden binnen de instelling. Leidinggevenden en medewerkers zien dat kwaliteitszorg bijdraagt aan een kwalitatief hoogstaand aanbod en er voor zorgt dat instellingen met succes overleven.

Dit boek geeft antwoord op de vraag wat kwaliteitszorg is en hoe je dit binnen de organisatie met succes kunt opzetten. Centraal daarin staat de uitdaging om te werken aan concrete verbeteringen waarbij voortdurend de creativiteit van zoveel mogelijk medewerkers wordt benut. Zo wordt de dienstverlening geoptimaliseerd en de organisatie in al haar facetten verbeterd. Het boek biedt tal van concrete methodische handreikingen. Het accent ligt op de non-profitsector.

Doelgroep

Het boek is geschreven voor (aankomend) functionarissen in dienstverlenende organisaties die op enigerlei wijze te maken hebben met kwaliteitszorg en kwaliteitsbeleid.

Productspecificaties

Auteur(s)
Cees van Zoest
Taal
Nederlands
NUR Code
932
Uitgavejaar
2010
Afmetingen
241x170x12 mm
Gewicht
330 gram
Druk
7
ISBN10
9059315804
ISBN13
9789059315808