image of Leerboek oncologie

Leerboek oncologie

Door J.H.J.M. van Krieken
Nederlands | Paperback | 2020  

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 59,50

Samenvatting

Dit leerboek geeft studenten geneeskunde en verpleegkunde inzicht in de nieuwste ontwikkelingen in de multidisciplinaire aanpak van kanker. Ook is het een handig naslagwerk voor (huis)artsen en verpleegkundigen, die met oncologische vraagstukken te maken hebben en onderdeel zijn van een multidisciplinair team.

Leerboek oncologie heeft als uitgangspunt dat de patiënt door een multidisciplinair team besproken en behandeld wordt. Daarbij leidt precisiediagnostiek tot precisiebehandeling, optimaal gericht op de individuele patiënt met specifieke tumoreigenschappen. Daarnaast is er veel aandacht voor de begeleiding van verschillende patiëntengroepen en de organisatie van de zorg.

Deze tiende druk biedt een helder inzicht in de diversiteit van oncologische problematiek: algemene aspecten, organisatie, begeleiden en palliatie krijgen aandacht naast de orgaangerichte diagnostiek en behandeling van kanker. Er zijn nieuwe hoofstukken over preventie, patiëntenperspectief en zorg voor adolescenten en jongvolwassenen. Omdat sommige ontwikkelingen snel gaan, is er ook online content, die regelmatig zal worden geüpdatet, en zijn er volop links naar relevante websites.

De auteurs zijn topexpert binnen hun vakgebied, zowel in Nederland als internationaal.

Productspecificaties

Auteur(s)
J.H.J.M. van Krieken
Redacteur(s)
J.H.J.M. van Krieken, R.G.H. Beets-Tan, A.J. Gelderblom, M.J.J. Olofsen, H.J.T. Rutten
Taal
Nederlands
NUR Code
878
Uitgavejaar
2020
Afmetingen
280x210x36 mm
Gewicht
2426 gram
Druk
10
ISBN10
9036824486
ISBN13
9789036824484