image of Lichtjaren

Lichtjaren

Door Kass Morgan
Nederlands | Hardcover | 2018  

1-2 werkdagen

€ 19,99

Samenvatting

Een nieuwe serie van de auteur van De 100 (bekend van Netflix).

Na een aanval door een mysterieuze vijand, laat de exclusieve Quatra Fleet Academy voor het eerst studenten toe van elke planeet in het zonnestelsel. Vier studenten maken zich op voor een nieuw schooljaar:

Vesper is een ambitieuze piloot die alles op alles zal zetten om als kapitein geselecteerd te worden. Maar nog voor het jaar echt is begonnen, verliest ze die positie aan een briljante jongen van de verkeerde kant van het zonnestelsel.

Cormak komt van de giftige planeet Deva, en grijpt elke kans aan om daar voorgoed weg te kunnen – zelfs als hij daarvoor iemands identiteit moet stelen.

Arran droomde van meer dan een leven lang werken in de mijnen. Hij hoopte op een nieuwe toekomst, maar hij had nooit verwacht dat die in de armen van een jongen van andere planeet zou zijn, aan de meest prestigieuze school van het universum.

Orelia verbergt een duister geheim: ze is infiltrant op de academie en heeft één missie die iedereen in gevaar zal brengen. Als iemand ontdekt wie ze echt is, is zíj degene in levensgevaar.

Lukt het Vesper, Cormak, Arran en Orelia om een team te worden, hun eerste schooljaar af te maken en het zonnestelsel te redden (of juist te vernietigen)?

Productspecificaties

Auteur(s)
Kass Morgan
Taal
Nederlands
Vertaler
Mariella Manfré
Categorie
NUR Code
285
Uitgavejaar
2018
Afmetingen
217x145x28 mm
Gewicht
427 gram
Druk
1
ISBN10
9463493301
ISBN13
9789463493307