image of Overstappen van Windows naar macOS

Overstappen van Windows naar macOS

Door Ronald Smit, Henk van de Kamer
Nederlands | Paperback | 2019  

1-2 werkdagen

€ 20,-

Samenvatting

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.

Er komt een dag en dan weet je het: je wilt een Mac! Er zijn vele Windows-gebruikers die - al dan niet noodgedwongen - de beslissing nemen om hun Windows-pc voorgoed af te sluiten en deze in te ruilen voor een gloednieuwe Mac met macOS. En dat is geen slechte keuze! MacOS is stabiel, grafisch zeer fraai vormgegeven en het zit bomvol handigheidjes. Maar... als Windows-gebruiker is het wel even wennen én zoeken. Immers, macOS is geen Windows; de programma's zijn anders, er is geen menu Start meer en zelfs werken met een Mac-toetsenbord kan een uitdaging zijn voor een doorgewinterde Windows-adept.

Dit handige boekje is speciaal geschreven om de overgang van Windows naar macOS zo soepel mogelijk te laten verlopen. U leert werken met Finder in plaats van met Verkenner, met het Dock in plaats van met het menu Start en met de Command-toets in plaats van met de Ctrl-toets. Het werken met internet en mail (en het overzetten daarvan) wordt behandeld, evenals het bijwerken en het herstellen van uw Mac. Tot slot leert u ook over diverse apps die macOS herbergt en ontdekt u een aantal nuttige hulpprogramma's, zodat u direct het meeste uit uw nieuwe Mac kunt halen.

Trefwoorden: macos apple besturingssysteem windows ronald smit henk van de kamer handleiding

Productspecificaties

Auteur(s)
Ronald Smit, Henk van de Kamer
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
985
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
228x171x10 mm
Gewicht
374 gram
Druk
1
ISBN10
9463560882
ISBN13
9789463560887