image of Veiligheids Zakboekje 2020

Veiligheids Zakboekje 2020

Door D. Nijpjes
Nederlands | Paperback | 2019  

Niet beschikbaar

Helaas kunnen we dit boek op dit moment niet leveren.
Misschien vind je hier een ander leuk boek:

andere boeken over bouwkunde
andere boeken van D. Nijpjes

Samenvatting

Dit Veiligheids Zakboekje is een combinatieabonnement en bestaat uit een boekje en een USB-kaart welke bij het boekje zit. Op de USB-kaart staat het Veiligheidszakboekje als e-boek en een PDF-bestand met daarin de checklists.

Over het Veiligheidszakboekje

Gevaarlijke stoffen, steigerbouw, werken op hoogte, valgevaar, tillen, hijsen...

Op het werk hebben veel mensen te maken met de meest uiteenlopende vormen van gevaar. Daarom heeft Vakmedianet het Veiligheids Zakboekje ontwikkeld. Dit handzame boekje bevat checklists voor bijna alle onderwerpen zodat de beoordeling van (on)veilige situaties op werkvloeren en bouwplaatsen veel eenvoudiger wordt.

Het zakboekje is bij uitstek geschikt als naslagwerk tijdens de werkzaamheden zelf.

Om met de veelheid aan onderwerpen snel het juiste onderwerp te vinden hebben we de hoofdstukken gerubriceerd in enkele hoofdgroepen. Door middel van de snelwijzer kunt u snel per groep zoeken.

Het Veiligheids Zakboekje is ook te bestellen als combinatie-abonnement als boek met e-boek op USB-stick. Deze kunt u installeren en lezen op uw computer, tablet of mobiele telefoon. Ook staan de checklists als een PDF-bestand op deze USB. Zo kunt u gemakkelijker werkinstructies maken en toolboxmeetings voorbereiden.

Productspecificaties

Auteur(s)
D. Nijpjes
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
955
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
162x101x23 mm
Gewicht
292 gram
Druk
1
ISBN10
9492610736
ISBN13
9789492610737