image of Word wakker! Het leven is slechts een droom

Word wakker! Het leven is slechts een droom

Door Michael Murray
Nederlands | Paperback | 2020  

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 19,95

Samenvatting

WORD WAKKER!

Het leven is slechts een droom

Een boek geïnspireerd op een waargebeurd verhaal en op Een cursus in wonderen.

Michael Murray vertelt het opmerkelijke verhaal van zijn leven, waarin hij vier bijna-doodervaringen heeft overleefd naast honderden beangstigende en ongecontroleerde lichaamsuittredingen en dat vele jaren lang.

Vanaf het begin van 1999, en de daaropvolgende tien jaar, ervoer Michael wat bekendstaat als de donkere nacht van de ziel; een periode zonder enige hoop, liefde of licht. Toen, in de herfst van 2008 vonden de verbazingwekkendste en meest wonderbaarlijke gebeurtenissen plaats, totaal onverwacht. Hij bevond zich op dat moment in de diepste krochten van zijn gekwelde privéleven en zonder dat hij dat probeerde te bereiken, werd Michael wakker, zonder enige waarschuwing vooraf.

Michael ervoer drie zeer diepgaande spirituele ontwakingen en elk ervan bracht hem naar een hoger niveau van gewaarzijn en elk veranderde zijn leven enorm. Dit boek zal de koers van jouw leven veranderen! Je dient dit boek niet één keer te lezen maar steeds weer, zo goed is het!

Gloria Hernandez

Dit is een van de meest fascinerende verhalen die je zult lezen over een reis vanuit de duisternis en wanhoop naar het Licht en de gelukzaligheid van het leven.

Sharon Davitt

Eindelijk is dit langverwachte boek van Michael Murray uit. Michael is een toonaangevende leraar van Een cursus in wonderen in Ierland. De wijze waarop hij Een cursus in wonderen uitlegt is meesterlijk en in dit boek wordt duidelijk uitgelegd wat we nodig hebben om wakker te worden.

Rhoda Ui Chonaire

Michael Murray is ook de schrijver van De metafysica van het universum – De theorie van alles.

Productspecificaties

Auteur(s)
Michael Murray
Taal
Nederlands
Vertaler
René Swinkels
NUR Code
728
Uitgavejaar
2020
Afmetingen
220x150x25 mm
Gewicht
476 gram
Druk
1
ISBN10
9463310215
ISBN13
9789463310215