image of Navigeer je team naar succes

Navigeer je team naar succes

Door Rupert Spijkerman, Bregje Spijkerman
Nederlands | Paperback | 2014  

Let op! Langere levertijd, wil je meer informatie neem dan contact op met onze klantenservice.

€ 26,95

Samenvatting

Wat is het geheim van een goed team? De manier waarop u samenwerkt. Gek genoeg besteden we hier nauwelijks aandacht aan. Met het Teamkompas heeft u een uniek instrument in handen om het teamproces eenvoudig in kaart te brengen: Scoor de vier onderdelen van de vragenlijst in het boek en u heeft een complete evaluatie van uw team.

In dit praktijkboek vindt u uitleg hoe u teams het best kunt aansturen en hoe u teamcommunicatie op gang kunt brengen. Het Teamkompas is onder meer gebaseerd op een wetenschappelijke analyse van groepsdynamische processen in teamverband.

Als manager en professional bent u de helft van de werkweek kwijt aan samenwerken met collega's: vergaderen, projecten uitvoeren, brandjes blussen. Dat is nogal wat! Veel energie gaat verloren in teamprocessen die we eigenlijk niet begrijpen. Tijd voor actie. Evalueer snel waar u staat als team, hoe u besluiten neemt, innoveert en leert. Test het zelf in de dagelijkse praktijk.

'Mooie en bruikbare voorbeelden van interventies. Elk team verdient een goed kompas! Ik vind het boek waardevol en vernieuwend en gebruik het in mijn nieuwe coachopleiding.'

- Marijke Lingsma, coach en auteur

Productspecificaties

Auteur(s)
Rupert Spijkerman, Bregje Spijkerman
Taal
Nederlands
NUR Code
801
Uitgavejaar
2014
Afmetingen
258x214x105 mm
Gewicht
422 gram
ISBN10
9082257815
ISBN13
9789082257816