image of Recept voor anti-aging

Recept voor anti-aging

Door Gert E. Schuitemaker
Nederlands | Paperback | 2015  

1-2 werkdagen

€ 16,80

Samenvatting

Schoonheid zit in een crèmetje, denken velen. Het klopt: op die manier kunt u veel doen voor uw uiterlijk. Maar echte schoonheid komt van binnenuit. Wie streeft naar een gave huid, gezonde haren en mooie nagels doet er verstandig aan eetgewoonten eens kritisch door te lichten. De stelregel dat 'je bent wat je eet', reikt immers verder dan het innerlijk.

Hier gaat het nieuwe boek van apotheker Gert Schuitemaker over.

Wist u bijvoorbeeld dat de huid pas als laatste aan de beurt komt bij de verdeling van vitaminen en mineralen? Dus pas na de vitale organen als hart, nieren en hersenen, en ook alle andere weefsels ín het lichaam? Aan onze buitenkant is daarom vaak als eerste te zien wat we van binnen tekortkomen. Dit is de reden dat eventuele voedingstekorten zich vaak het eerst manifesteren in huid, haren en nagels.

Dit boek gaat over een mooie buitenkant (beauty) en tegelijk een gezonde binnenkant (gezondheid). Voor man en vrouw, ongeacht de leeftijd. Iedere cel in het lichaam moet worden gevoed, elke dag opnieuw. Ook ons uiterlijk is goeddeels afhankelijk van de voedingsstoffen die we tot ons nemen. Een gevarieerd en mediterraan voedingspatroon kan een wezenlijke bijdrage leveren aan uw fysieke uitstraling, aangevuld met voedingssupplementen. Veel fruit en verse groenten zijn onontbeerlijk. Meer vis in plaats van vlees. En: minder hoogbewerkte voedingsmiddelen met snelle koolhydraten zoals wit meel en suiker.

Een praktische handleiding voor iedereen die 'buiten- en binnenkant' in een goede conditie wil houden, met voeding en voedingssupplementen!

Productspecificaties

Auteur(s)
Gert E. Schuitemaker
Taal
Nederlands
NUR Code
860
Uitgavejaar
2015
Afmetingen
200x130x8 mm
Gewicht
159 gram
Druk
1
ISBN10
9076161127
ISBN13
9789076161129